Bilverkstad - J Lindal Bilservice - Bilverkstad Malmö

J Lindal Bilservice är en framstående bilverkstad som ligger på Sporregatan 18 i Malmö, Skåne. De är kända för att ge utmärkt service och snabbhet i sitt arbete. Deras telefonnummer är 040-94 46 41.

De erbjuder en rad olika tjänster på sin bilverkstad. Deras kunder har gett dem högsta betyg på 5 av 5 poäng. Detta beror på deras kompetens och kundservice. De har en passion för att hjälpa kunderna att få sina bilar att fungera som nya igen.

J Lindal Bilservice har ett team av erfarna mekaniker som är kända för att vara snabba och effektiva. De kan lösa alla problem som kunderna kan ha med sina bilar. Detta inkluderar allt från enkla reparationer till mer komplexa problem.

De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De är också mycket konkurrenskraftiga när det gäller priser. De förstår att det kan vara dyrt att underhålla en bil, och därför erbjuder de rimliga priser för sina tjänster.

J Lindal Bilservice är det perfekta valet för alla som letar efter en pålitlig bilverkstad i Malmö. De har en passion för att hjälpa sina kunder att få sina bilar att fungera som nya igen. De är snabba, effektiva och erbjuder högkvalitativ service till rimliga priser.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta J Lindal Bilservice på deras webbplats https://www.jlindal.se/. De kommer att hjälpa dig att få din bil att fungera som ny igen på nolltid.

Adress: Sporregatan 18, 213 77 Malmö
Telefonnummer: 40944641
Web: jlindal.se
Tjänster: Bilverkstad

J Lindal Bilservice - Bilverkstad Malmö

Öpetider J Lindal Bilservice - Bilverkstad Malmö

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40944641

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up