Bilverkstad - J BIL Vällingby

J BIL Vällingby är en bilverkstad belägen på Sollentunavägen 29 i Stockholm. Med en imponerande betygssättning på 4,2 av 5 poäng från 13 kunder, har J BIL Vällingby visat sig vara en pålitlig och effektiv leverantör av bilreparationstjänster.

En av de största fördelarna med att välja J BIL Vällingby är deras goda service. Personalen är alltid vänlig och tillmötesgående, och de är mycket kunniga när det gäller att identifiera och åtgärda problem med fordon. Oavsett om kunden behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan de lita på att J BIL Vällingby kommer att ta hand om saken med snabbhet och precision.

En annan faktor som gör J BIL Vällingby till en utmärkt bilverkstad är deras expertis. Personalen är välutbildad och har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av fordon. De är också utrustade med de senaste verktygen och teknologierna, vilket gör att de kan diagnostisera problem snabbt och effektivt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som levererar högkvalitativ service till rimliga priser, är J BIL Vällingby ett utmärkt val. Med en stark kundfokusering och en passion för att leverera de bästa möjliga resultaten, kan du lita på att de kommer att ta hand om dina bilbehov på ett effektivt och professionellt sätt.

Så om du behöver bilreparationer eller underhållstjänster, tveka inte att kontakta J BIL Vällingby idag. Med deras expertis och erfarenhet kan du vara säker på att du får den bästa möjliga servicen. Besök deras webbplats på https://okq8-bilverkstad-helenelund.business.site för mer information och för att boka din nästa service.

Adress: Sollentunavägen 29, 191 40 Sollentuna
Telefonnummer: 8927629
Web: okq8-bilverkstad-helenelund.business.site
Tjänster: Bilverkstad

J BIL Vällingby

Öpetider J BIL Vällingby

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8927629

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up