Bilverkstad - Ingvar Ivarssons Bilverkstad

Ingvar Ivarssons Bilverkstad är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Restenäs 165, 459 93 Ljungskile i Västra Götaland. Deras telefonnummer är 0522-223 95 och de är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa bilreparationstjänster till sina kunder.

Med en imponerande rating på 4,5 av 5 från 20 kunder, har Ingvar Ivarssons Bilverkstad bevisat att de är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. De är kända för sin goda service och snabba arbete, vilket har gjort dem till en favorit bland bilägare.

Ingvar Ivarssons Bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att dina bilreparationer görs på ett professionellt sätt. Deras team av erfarna mekaniker är utbildade för att hantera alla typer av reparationer, från enkla oljebyten till mer avancerade motorreparationer.

De är också stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för sina tjänster, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga med att de får valuta för pengarna. Oavsett om du behöver en snabb reparation eller en mer omfattande service, kan du lita på att Ingvar Ivarssons Bilverkstad kommer att ge dig den bästa möjliga servicen.

Så om du behöver en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om alla dina reparationer, tveka inte att kontakta Ingvar Ivarssons Bilverkstad. De är det perfekta valet för alla som vill ha högkvalitativ service och snabba reparationer.

Besök deras webbplats på http://www.restenasbildelar.se/ för att ta reda på mer om deras tjänster och för att boka en tid för din nästa reparation. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Restenäs 165, 459 93 Ljungskile
Telefonnummer: 52222395
Web: restenasbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

Ingvar Ivarssons Bilverkstad

Öpetider Ingvar Ivarssons Bilverkstad

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08:30 till 16:30
 • Tisdag: 08:30 till 16:30
 • Onsdag: 08:30 till 16:30
 • Torsdag: 08:30 till 16:30
 • Fredag: 08:30 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  52222395

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up