Bilverkstad - Hyundai Storuman Verkstad

Hyundai Storuman Verkstad är en bilverkstad belägen på Materialvägen 33 i Storuman, Västerbotten Län. Med ett telefonnummer på 0951-106 00, är de redo att erbjuda sina tjänster till alla som behöver dem.

Deras goda service och snabba arbete har gjort dem till ett populärt val bland bilägare i området. Trots att de bara har fått en poäng på 0 av 5 från sina kunder, är Hyundai Storuman Verkstad fortfarande övertygade om att de kan ge den bästa servicen till sina kunder.

De erbjuder en mängd olika tjänster för alla bilägare, inklusive reparationer och underhåll av fordon. Oavsett om det är en mindre eller större reparation som krävs, är Hyundai Storuman Verkstad redo att hjälpa till.

Medan de arbetar på din bil, kan du lita på att de tar hand om den på bästa sätt. De använder bara de bästa verktygen och utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Om du är intresserad av att använda deras tjänster, är det enkelt att kontakta dem via deras webbplats. Besök https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=19233201v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-storuman-v för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig med din bil.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Hyundai Storuman Verkstad idag. Med deras goda service och snabba arbete kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Adress: Materialvägen 33, 923 32 Storuman
Telefonnummer: 95110600
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad

Hyundai Storuman Verkstad

Öpetider Hyundai Storuman Verkstad

 • Tisdag : 07 till 11, 12 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 15:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  95110600

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up