Bilverkstad - Hyundai Lund Verkstad (Nilssons Bilcenter i Lund AB) - Hyundai - Service

Hyundai Lund Verkstad - Förstklassig bilservice i Skåne

Hyundai Lund Verkstad är en pålitlig och erfaren bilverkstad som ligger på Propellervägen 12 i Lund, Skåne. De är kända för sin höga kvalitet på service och snabba hantering av bilreparationer.

De erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar allt från rutinunderhåll till omfattande reparationer. Oavsett om det handlar om att byta olja eller att reparera en större skada, så kan du vara säker på att Hyundai Lund Verkstad har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt.

Det är inte bara deras expertis som gör dem till en av de bästa bilverkstäderna i området, utan också deras omsorgsfulla och personliga service. Kundnöjdhet är alltid deras högsta prioritet, och det är därför de har fått höga betyg från sina kunder. Faktum är att 4 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,8 av 5.

Om du behöver hjälp med din bil och vill ha en verkstad som du kan lita på, så är Hyundai Lund Verkstad det rätta valet. De är inte bara snabba och effektiva, utan också mycket tillmötesgående och vänliga. Du kan vara säker på att du kommer att bli väl omhändertagen när du lämnar din bil i deras händer.

Om du vill kontakta Hyundai Lund Verkstad, kan du ringa dem på 010-129 30 00 eller besöka deras webbplats på https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=22245001v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-lund-v. De ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med alla dina bilbehov.

Adress: Propellervägen 12, 224 78 Lund
Telefonnummer: 101293000
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad

Hyundai Lund Verkstad (Nilssons Bilcenter i Lund AB) - Hyundai - Service

Öpetider Hyundai Lund Verkstad (Nilssons Bilcenter i Lund AB) - Hyundai - Service

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  101293000

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up