Bilverkstad - Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad

Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad är en affärsverksamhet som ligger på Engelska vägen 6, 393 56 Kalmar i Kalmar Län. De erbjuder en högkvalitativ bilverkstadstjänst som har fått höga betyg från sina kunder. Med 35 kunder som har betygsatt dem, har de fått en poäng på 4 av 5.

Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad har ett telefonnummer som kunderna kan ringa för att boka tid eller för att ställa frågor. Telefonnumret är 0480-44 27 40. De har en nära men formell ton när de talar med kunderna och betonar alltid den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete.

De har också en webbplats där kunderna kan hitta mer information om deras tjänster och boka tid online. Webbplatsen är https://www.holmgrensbil.se/kontakt/kalmar/skadeverkstad/skadecenter-engelska-vagen-6. Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad rekommenderar starkt att kunderna besöker deras webbplats för att få mer information om deras tjänster och för att boka tid online.

Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad är stolta över sin högkvalitativa bilverkstadstjänst och deras förmåga att utföra arbetet snabbt och effektivt. De har en passion för att ge sina kunder den bästa servicen och att se till att deras bilar är i toppskick.

Om du behöver en bilverkstadstjänst i Kalmar, så är Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad det perfekta valet. Besök deras webbplats idag för att boka tid online eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Engelska vägen 6, 393 56 Kalmar
Telefonnummer: 480442740
Web: holmgrensbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad

Öpetider Holmgrens Bil Kalmar Skadeverkstad

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  480442740

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up