Bilverkstad - Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad

Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad är en affärsverksamhet som ligger på Thulevägen 2, 561 32 Huskvarna i Jönköping Län. Deras telefonnummer är 036-34 80 60. De är specialiserade på bilverkstad och har fått en hög kundbetyg, med 94 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,1 av 5.

De är kända för sin goda service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete. Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad är en pålitlig och professionell bilverkstad som strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. De har ett team av erfarna tekniker som är välutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta med bilar av alla märken och modeller.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive reparation av skador, service och underhåll av fordon, däckbyte, hjulinställning, felsökning och mycket mer. De använder endast högkvalitativa reservdelar och utrustning för att garantera att arbetet utförs på ett effektivt och noggrant sätt.

Om du söker efter en bilverkstad som du kan lita på, är Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad det rätta valet för dig. De är stolta över att kunna erbjuda enastående kundservice och högkvalitativt arbete till rimliga priser.

Om du vill ha mer information om deras tjänster eller vill boka en tid för reparation eller service, besök deras webbplats på https://www.holmgrensbil.se/kontakt/jonkoping/skadeverkstad/skadecenter-thulevagen-2. Där kan du hitta all information du behöver och enkelt boka en tid online.

Adress: Thulevägen 2, 561 32 Huskvarna
Telefonnummer: 36348060
Web: holmgrensbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad

Öpetider Holmgrens Bil Jönköping Skadeverkstad

 • Måndag : 06:45 till 16:30
 • Tisdag : 06:45 till 16:30
 • Onsdag : 06:45 till 16:30
 • Torsdag : 06:45 till 16:30
 • Fredag : 06:45 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  36348060

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up