Bilverkstad - Hököpinge Billackering

Hököpinge Billackering är en professionell bilverkstad som är belägen på Kompanigatan 29 i Vellinge, Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 040-42 42 12, är det enkelt att kontakta dem för alla bilreparationer eller lackeringar som behövs.

De har ett stort antal nöjda kunder som har gett dem en utmärkt poäng på 5 av 5. Detta beror på deras höga kvalitet på arbete och deras förmåga att utföra jobbet snabbt och effektivt.

Hököpinge Billackering erbjuder en mängd olika tjänster för alla typer av bilar. De är specialiserade på bilreparationer och lackeringar, och deras erfarna personal är välutbildad för att hantera alla typer av problem som kan uppstå med en bil.

De är stolta över att erbjuda en hög nivå av kundservice och är alltid redo att hjälpa sina kunder på bästa sätt. De är tillgängliga för att svara på alla frågor och ge råd om bilreparationer och underhåll.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som kan utföra högkvalitativa reparationer och lackeringar, så är Hököpinge Billackering det rätta valet för dig. De har en omfattande lista över nöjda kunder som har rekommenderat deras tjänster till andra.

Kontakta Hököpinge Billackering idag via deras webbplats http://www.bil-lackering.eu/skane/vellinge/ för att ta reda på mer om deras tjänster och för att boka en tid för en bilreparation eller lackering. Du kommer inte att bli besviken på deras höga kvalitet på arbete och deras utmärkta kundservice.

Adress: Kompanigatan 29, 235 32 Vellinge
Telefonnummer: 40424212
Web: bil-lackering.eu
Tjänster: Bilverkstad

Hököpinge Billackering

Öpetider Hököpinge Billackering

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:45 till 16:15
 • Tisdag : 07:45 till 16:15
 • Onsdag : 07:45 till 16:15
 • Torsdag : 07:45 till 12:30
 • Fredag : Stängt
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40424212

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up