Bilverkstad - Hohögs Bil- & Däckservice AB

Hohögs Bil- & Däckservice AB är en bilverkstad belägen på Finnhögsgatan 5 i Malmö, Skåne. Med en imponerande poäng på 4,9 av 5 från 30 kunder, är det uppenbart att denna verkstad har en stark förmåga att tillgodose sina kunders behov.

De som söker efter en pålitlig och snabb bilverkstad, behöver inte leta längre än Hohögs Bil- & Däckservice AB. Denna verkstad har en utmärkt rykte för att leverera högkvalitativ service och arbete. Med en passion för att hjälpa kunderna att hålla sina fordon i toppskick, är det ingen överraskning att Hohögs Bil- & Däckservice AB har blivit en av de mest eftertraktade verkstäderna i Malmö.

Hohögs Bil- & Däckservice AB är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina fordon i bra skick. Deras expertis sträcker sig från allmänna reparationer och underhåll till däckservice och mycket mer. Oavsett vad kunderna behöver hjälp med, kan de lita på att Hohögs Bil- & Däckservice AB kommer att leverera.

Dessutom är Hohögs Bil- & Däckservice AB kända för sin snabba och effektiva service. De förstår att kunderna vill ha sina fordon så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att deras kunder är nöjda med den tid som det tar att utföra jobbet. Kunderna kan lita på att deras fordon kommer att vara i goda händer och att jobbet kommer att utföras på ett professionellt sätt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Malmö, behöver du inte leta längre än Hohögs Bil- & Däckservice AB. Deras högkvalitativa service och snabba arbetstakt har gjort dem till en av de mest eftertraktade verkstäderna i området. Kontakta dem idag via deras webbplats http://www.hohogsbil.se/ eller ring dem på 040-93 06 34 för att boka en tid för ditt fordon.

Adress: Finnhögsgatan 5, 212 31 Malmö
Telefonnummer: 40930634
Web: hohogsbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Hohögs Bil- & Däckservice AB

Öpetider Hohögs Bil- & Däckservice AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40930634

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up