Bilverkstad - Hjulhuset AB - - Däck & Bilverkstad i Staffanstorp

Hjulhuset AB - Däck & Bilverkstad ligger på Fabriksvägen 4, 245 34 Staffanstorp i Skåne. Det är en populär bilverkstad som erbjuder en mängd olika tjänster för sina kunder. Med ett telefonnummer på 046-13 32 00 är det lätt att kontakta dem för att boka tid eller få information om deras tjänster.

Hjulhuset AB - Däck & Bilverkstad har ett gott rykte bland sina kunder. Det har fått en poäng på 4,6 av 5 från 96 kunder som har betygsatt deras service. Detta beror på deras goda servicenivå och snabba arbete. Kunderna är alltid nöjda med det arbete som utförs på deras fordon.

Förutom bilverkstad erbjuder Hjulhuset AB - Däck & Bilverkstad en mängd andra tjänster. De kan hjälpa till med däckbyte, balansering och reparation. De kan också hjälpa till med service och reparation av bilens bromsar, motor och andra viktiga delar.

Om du behöver hjälp med din bil är Hjulhuset AB - Däck & Bilverkstad den perfekta platsen att vända sig till. De har en lång erfarenhet av att arbeta med bilar och har alltid den senaste tekniken för att utföra sitt arbete. De är också mycket prisvärda och erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina tjänster.

Om du vill ha en pålitlig och snabb bilverkstad är Hjulhuset AB - Däck & Bilverkstad det bästa valet. Besök deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/staffanstorp/fabriksvagen-4-at3463-038/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3463038 för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Adress: Fabriksvägen 4, 245 34 Staffanstorp
Telefonnummer: 46133200
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Hjulhuset AB - - Däck & Bilverkstad i Staffanstorp

Öpetider Hjulhuset AB - - Däck & Bilverkstad i Staffanstorp

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 17
 • Tisdag : 07:30 till 17
 • Onsdag : 07:30 till 17
 • Torsdag : 07:30 till 17
 • Fredag : 07:30 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  46133200

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up