Bilverkstad - HJ Däck (First Stop Bollebygd)

HJ Däck (First Stop Bollebygd) är en väletablerad bilverkstad som är belägen på Mjölkesollholmen 4, 457 50 Bullaren i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 0525-60 07 70 är det lätt att nå dem när man behöver hjälp med sin bil.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Deras bilverkstad är känd för att leverera högkvalitativ service och snabbhet i sitt arbete. De har också ett stort antal nöjda kunder som har gett dem en poäng på 5 av 5.

Om du behöver hjälp med din bil, är HJ Däck (First Stop Bollebygd) definitivt ett ställe att överväga. De har erfarenhet och expertis som krävs för att hantera alla typer av bilproblem. Oavsett om det handlar om att byta däck, utföra en oljebyte eller göra en större reparation, kan du lita på att de kommer att göra ett bra jobb.

De är också kända för sin goda kundservice, vilket är en viktig faktor när man väljer en bilverkstad. De är alltid vänliga och hjälpsamma, och de gör allt de kan för att se till att deras kunder är nöjda med deras service.

Om du vill ha mer information om HJ Däck (First Stop Bollebygd), kan du besöka deras webbplats på https://www.svenshults.se/. Där hittar du allt du behöver veta om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig med din bil. Du kan också kontakta dem direkt via deras webbplats för att boka en tid för service eller för att ställa frågor om deras tjänster.

Sammanfattningsvis är HJ Däck (First Stop Bollebygd) en pålitlig och professionell bilverkstad som är känd för sin högkvalitativa service och snabbhet i sitt arbete. Med ett stort antal nöjda kunder och en stark kundservice är de definitivt ett ställe att överväga när du behöver hjälp med din bil. Besök deras webbplats idag för att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig.

Adress: Mjölkesollholmen 4, 457 50 Bullaren
Telefonnummer: 525600770
Web: svenshults.se
Tjänster: Bilverkstad

HJ Däck (First Stop Bollebygd)

Öpetider HJ Däck (First Stop Bollebygd)

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  525600770

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up