Bilverkstad - Helsingborgs Billackering & Skadecenter

Helsingborgs Billackering & Skadecenter är en affärsverksamhet som ligger på Kapplöpningsgatan 7 i Helsingborg, Skåne. De är specialiserade på bilverkstad och har en fantastisk rykte för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 042-14 23 50, är det enkelt att kontakta dem för att boka en tid för bilservice. Kunderna har betygsatt deras tjänster med en poäng på 5 av 5, vilket visar att de är mycket nöjda med det arbete som utförs.

Helsingborgs Billackering & Skadecenter är stolta över att utföra sitt arbete snabbt och effektivt. De förstår att deras kunder har en hektisk livsstil och att det är viktigt att få bilen fixad så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid hårt för att slutföra arbetet i tid och med hög kvalitet.

Utöver deras snabba service och högkvalitativa arbete, är Helsingborgs Billackering & Skadecenter också kända för sin goda kundservice. De arbetar alltid hårt för att se till att deras kunder är nöjda och att deras behov och önskemål uppfylls. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om bilreparationer och underhåll.

Om du behöver bilservice i Helsingborg eller i närheten, är Helsingborgs Billackering & Skadecenter det perfekta valet för dig. De erbjuder högkvalitativ service, snabbhet och god kundservice, och är kända för att vara en av de bästa bilverkstäderna i området. Besök deras webbplats, https://www.hbgbillackering.se/, för mer information och för att boka en tid för din bil.

Adress: Kapplöpningsgatan 7, 252 30 Helsingborg
Telefonnummer: 42142350
Web: hbgbillackering.se
Tjänster: Bilverkstad

Helsingborgs Billackering & Skadecenter

Öpetider Helsingborgs Billackering & Skadecenter

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 10 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  42142350

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up