Bilverkstad - Hedqvist Dieselservice AB

Hedqvist Dieselservice AB är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Cementvägen 7 i Luleå, Norrbotten Län. Med en imponerande poäng på 4,2 av 5 från 41 kunder, är det tydligt att de levererar högkvalitativ service till sina kunder.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0920-25 01 51 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparationsarbete. Hedqvist Dieselservice AB är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster för att se till att alla kunder får den hjälp de behöver.

Det som verkligen skiljer Hedqvist Dieselservice AB från andra bilverkstäder är deras snabba och effektiva arbete. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder, och därför arbetar de alltid hårt för att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Genom att använda den senaste tekniken och utrustningen kan Hedqvist Dieselservice AB garantera att alla fordon som kommer in genom dörrarna kommer att lämna verkstaden i toppskick. De är stolta över att ha en personal som är välutbildad och erfaren, vilket gör att de kan hantera alla typer av reparationer och underhåll.

Om du söker efter en bilverkstad som du kan lita på, rekommenderar vi starkt Hedqvist Dieselservice AB. Med sin höga poäng och goda rykte är det enkelt att se varför så många kunder väljer att återvända till dem om och om igen.

Om du vill veta mer om Hedqvist Dieselservice AB och de tjänster de erbjuder, besök deras webbplats på https://www.dieselservice.nu/. Där kan du enkelt boka en tid för service eller reparationsarbete, eller kontakta dem för mer information.

Adress: Cementvägen 7, 973 45 Luleå
Telefonnummer: 920250151
Web: dieselservice.nu
Tjänster: Bilverkstad

Hedqvist Dieselservice AB

Öpetider Hedqvist Dieselservice AB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  920250151

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up