Bilverkstad - Hedin Bil - Stockholm Haninge

Hedin Bil - Stockholm Haninge är en bilverkstad som ligger på Roslagsgatan 13, 113 55 Stockholm. Med ett telefonnummer på 08-15 84 00 är det lätt att komma i kontakt med dem för alla bilrelaterade problem.

Med en poäng på 3,7 av 5 från 39 kunder är det uppenbart att Hedin Bil - Stockholm Haninge erbjuder en högkvalitativ service. Deras förmåga att snabbt och effektivt utföra sitt arbete är en av de bästa i branschen.

De är stolta över att erbjuda en rad tjänster som inkluderar bilreparationer, underhåll och service. De har också expertis inom fordonsdiagnostik och kan lösa problem med alla typer av bilar.

Hedin Bil - Stockholm Haninge är ett företag som sätter kundens behov i första hand. De har ett team av professionella mekaniker som är utbildade och erfarna i alla aspekter av bilreparationer. De har också en stark arbetsmoral och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på sina tjänster.

Om du har några problem med din bil, oavsett om det är stora eller små, så är Hedin Bil - Stockholm Haninge det perfekta valet för dig. De kommer att se till att ditt fordon är i toppskick och att du kan köra säkert på vägarna.

Slutligen, om du vill ha en pålitlig och effektiv bilverkstad i Stockholm, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar Hedin Bil - Stockholm Haninge via deras webbplats https://www.meca.se. De kommer att ge dig den bästa servicen till ett rimligt pris, och du kommer att vara nöjd med resultatet.

Adress: Roslagsgatan 13, 113 55 Stockholm
Telefonnummer: 8158400
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

Hedin Bil - Stockholm Haninge

Öpetider Hedin Bil - Stockholm Haninge

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8158400

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up