Bilverkstad - Hedin Bil - Stäket

Hedin Bil - Stäket är en professionell bilverkstad som är belägen på Repvägen 2 i Saltsjöbaden, Stockholm. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ service och reparationer för alla typer av fordon.

Med en imponerande betygssättning av 4,2 av 5 poäng från sina kunder, är det tydligt att Hedin Bil - Stäket har en stark kundbas som uppskattar deras goda service och snabba arbete. Deras team av kvalificerade mekaniker och tekniker är välutbildade och erfarna inom alla områden av bilreparation och underhåll.

Hedin Bil - Stäket erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla ditt fordon i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med den senaste tekniken och verktygen för att diagnostisera och reparera alla typer av problem med ditt fordon. De erbjuder också regelbundna service och underhåll, oljebyten, däckservice och reparationer av bromsar och avgassystem.

Med sin nära men formella ton, är Hedin Bil - Stäket stolta över att erbjuda en hög nivå av kundservice. De förstår vikten av att ha ditt fordon i gott skick och arbetar snabbt och effektivt för att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Stockholm, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Hedin Bil - Stäket. Besök deras webbplats, http://www.dropinbilverkstad.se, för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för service eller reparation av ditt fordon. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Repvägen 2, 133 43 Saltsjöbaden
Telefonnummer: 736005722
Web: dropinbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Hedin Bil - Stäket

Öpetider Hedin Bil - Stäket

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  736005722

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up