Bilverkstad - Hasse Nyströms Bilservice I Skellefteå AB

Hasse Nyströms Bilservice i Skellefteå AB är en bilverkstad som är belägen på Norra Järnvägsgatan 56, 931 37 Skellefteå i Västerbotten Län. Med ett telefonnummer på 0910-146 50 kan kunderna enkelt nå dem för att boka en tid för service eller reparation av sina bilar.

Hasse Nyströms Bilservice i Skellefteå AB har en imponerande poäng på 4,7 av 5 från 43 kunder som har betygsatt deras tjänster. Detta visar på deras höga standard och kvalitet när det gäller att utföra arbete på kunders bilar.

De erbjuder en mängd olika tjänster på sin bilverkstad, inklusive reparation, underhåll och service. De har också specialiserat sig på att arbeta med olika bilmärken, och deras erfarna och kunniga personal kan hantera alla typer av problem som kan uppstå på en bil.

Vid Hasse Nyströms Bilservice i Skellefteå AB är kundernas behov alltid i fokus. De strävar efter att ge god service och snabbhet i allt de gör. De arbetar hårt för att se till att kunderna är nöjda med det arbete som utförs på deras bilar, och de är alltid beredda att ge råd och rekommendationer för att hjälpa kunderna att ta hand om sina bilar på bästa sätt.

Om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Skellefteå, rekommenderar vi Hasse Nyströms Bilservice i Skellefteå AB. De är kända för sin höga kvalitet och goda service, och de kan hjälpa dig med allt från enklare reparationer till omfattande underhåll av din bil. Besök deras webbplats på http://www.hassesbil.se/ för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Norra Järnvägsgatan 56, 931 37 Skellefteå
Telefonnummer: 91014650
Web: hassesbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Hasse Nyströms Bilservice I Skellefteå AB

Öpetider Hasse Nyströms Bilservice I Skellefteå AB

 • Tisdag : 07 till 11, 12 till 16
 • Onsdag : 07 till 11, 12 till 16
 • Torsdag : 07 till 11, 12 till 16
 • Fredag : 07 till 11, 12 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 11, 12 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  91014650

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up