Bilverkstad - Haninge Bilpark

Haninge Bilpark - Din Bilverkstad i Stockholm

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Stockholm, är Haninge Bilpark det rätta valet för dig. Beläget på Datavägen 9, 175 43 Järfälla, är denna verkstad känd för sin höga kvalitet och utmärkta service.

En högkvalitativ Bilverkstad

Haninge Bilpark är specialiserad på bilreparationer och underhåll. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att deras erfarna tekniker kommer att göra ett utmärkt jobb. De använder bara de bästa verktygen och reservdelarna för att säkerställa att ditt fordon fungerar som det ska.

Nöjda kunder

Haninge Bilpark har ett utmärkt rykte i Stockholm. Med en poäng på 4,9 av 5 från 209 betyg, har de visat sig vara en pålitlig och effektiv verkstad. Kundnöjdhet är deras högsta prioritet, och de strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Bra service och snabbhet

Haninge Bilpark är känd för sin goda service och snabbhet. De förstår att ditt fordon är en viktig del av ditt dagliga liv, och de arbetar hårt för att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. De är också mycket vänliga och hjälpsamma, och de kommer alltid att svara på dina frågor och ge dig råd om hur du kan ta hand om ditt fordon på bästa sätt.

Kontakta Haninge Bilpark idag

Om du behöver en pålitlig och effektiv bilverkstad i Stockholm, är Haninge Bilpark det rätta valet för dig. Kontakta dem idag på telefonnummer 08-580 348 58 eller besök deras webbplats www.meca.se för mer information. De ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att ta hand om ditt fordon på bästa sätt.

Adress: Datavägen 9, 175 43 Järfälla
Telefonnummer: 858034858
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

Haninge Bilpark

Öpetider Haninge Bilpark

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  858034858

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up