Bilverkstad - Guson Däck Ekerö

Guson Däck Ekerö är en välrenommerad bilverkstad som är belägen på Norrtullsgatan 61, 113 45 Stockholm. Med en imponerande betygspoäng på 4,9 av 5 från 27 kunder, är de stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabbhet i deras arbete.

Med ett telefonnummer på 08-30 31 06, är Guson Däck Ekerö redo att ta emot samtal från kunder som behöver hjälp med sina bilar. Deras team av erfarna mekaniker är utbildade och certifierade för att hantera alla typer av bilreparationer och underhållstjänster.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Guson Däck Ekerö är deras goda service. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar genom att ge dem personlig uppmärksamhet och ta hand om deras bilar som om de vore deras egna. Kunderna kan lita på att deras fordon är i säkra händer när de lämnas till Guson Däck Ekerö.

Utöver deras goda service, är Guson Däck Ekerö också kända för sin snabbhet. De förstår att kunderna har en hektisk livsstil och att det är viktigt att få sina bilar reparerade och underhållna så snabbt som möjligt. Därför arbetar de hårt för att slutföra jobben i tid och med högsta kvalitet.

Som en rekommendation, uppmanar Guson Däck Ekerö alla som behöver bilreparation eller underhåll att besöka deras webbplats på http://www.danviksbil.se. Där kan kunderna läsa mer om deras tjänster och kontakta dem för att boka en tid. Guson Däck Ekerö är övertygade om att de kan hjälpa till med alla bilrelaterade problem och ser fram emot att hjälpa fler kunder i framtiden.

Adress: Norrtullsgatan 61, 113 45 Stockholm
Telefonnummer: 8303106
Web: danviksbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Guson Däck Ekerö

Öpetider Guson Däck Ekerö

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08:30 till 17:30
 • Tisdag: 08:30 till 17:30
 • Onsdag: 08:30 till 17:30
 • Torsdag: 08:30 till 17:30
 • Fredag: 08:30 till 17:30
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8303106

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up