Bilverkstad - GT - Bilverkstad Järfälla

GT - Bilverkstad Järfälla är en professionell bilverkstad belägen på Vattenverksvägen 4, 131 41 Nacka i Stockholm. Med ett telefonnummer på 08-718 37 20 är det lätt att nå dem för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster.

Denna bilverkstad har ett utmärkt rykte bland sina kunder och har fått en poäng på 4,3 av 5 från 46 kunder som har betygsatt deras tjänster. Detta visar på deras höga kvalitetsstandard och goda service.

GT - Bilverkstad Järfälla erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Deras tjänster inkluderar allt från rutinunderhåll och reparationer till felsökning och diagnos av problem.

En av de största fördelarna med att välja GT - Bilverkstad Järfälla är den snabbhet med vilken de utför sitt arbete. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att detta händer.

GT - Bilverkstad Järfälla är stolta över att erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder. De har ett team av erfarna mekaniker som är välutbildade och har många års erfarenhet inom branschen. De är också utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, så rekommenderar vi starkt GT - Bilverkstad Järfälla. Besök deras webbplats på http://speedybilservice.se för mer information och för att boka en tid idag!

Adress: Vattenverksvägen 4, 131 41 Nacka
Telefonnummer: 87183720
Web: speedybilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

GT - Bilverkstad Järfälla

Öpetider GT - Bilverkstad Järfälla

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:30 till 17
 • Tisdag: 07:30 till 17
 • Onsdag: 07:30 till 17
 • Torsdag: 07:30 till 17
 • Fredag: 07:30 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87183720

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up