Bilverkstad - Grönborgs Bil & Plåt HB

Grönborgs Bil & Plåt HB är en bilverkstad belägen på Fiskargatan 13, 983 41 Koskullskulle i Norrbotten Län. Med en imponerande poäng på 4,8 av 5 från 51 kunder, är det tydligt att Grönborgs Bil & Plåt HB levererar en högkvalitativ service.

Grönborgs Bil & Plåt HB är stolta över att erbjuda en snabb och effektiv service för sina kunder. De förstår vikten av att ha en bil som fungerar korrekt och är redo att hjälpa till med alla dina bilbehov. Med deras expertis och erfarenhet inom bilreparation och underhåll, kan du lita på att ditt fordon är i goda händer.

Grönborgs Bil & Plåt HB är kända för sin goda service och deras förmåga att arbeta snabbt och effektivt. De har en passion för att hjälpa kunderna att få sina bilar att fungera som de ska och de är alltid villiga att gå den extra milen för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras arbete.

Om du letar efter en bilverkstad som du kan lita på och som erbjuder högkvalitativ service till ett rimligt pris, då är Grönborgs Bil & Plåt HB det rätta valet för dig. De är experter på att arbeta med alla typer av bilar och de är alltid redo att hjälpa till med alla dina bilbehov.

Om du vill ha mer information om Grönborgs Bil & Plåt HB och deras tjänster, besök deras webbplats på https://bds.se/bds/bilverkstadkaskullskulle/. Du kan också kontakta dem direkt på telefonnummer 0970-303 30. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem för att få hjälp med dina bilbehov.

Adress: Fiskargatan 13, 983 41 Koskullskulle
Telefonnummer: 97030330
Web: bds.se
Tjänster: Bilverkstad

Grönborgs Bil & Plåt HB

Öpetider Grönborgs Bil & Plåt HB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  97030330

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up