Bilverkstad - GP Bil AB - Bosch Car Service

GP Bil AB - Bosch Car Service är en bilverkstad belägen på Skyttevägen 39 i Halmstad, Halland Län. De har ett telefonnummer som du kan nå dem på: 073-390 13 79.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att ta hand om din bil. De är experter på att utföra reparationer och underhåll av alla bilmärken och modeller. Med deras omfattande erfarenhet och kunskap kan du vara säker på att din bil kommer att bli väl omhändertagen.

GP Bil AB - Bosch Car Service är stolta över sin goda service. De arbetar snabbt och effektivt för att du ska få din bil tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Kundnöjdhet är deras högsta prioritet, och de gör allt för att se till att du är nöjd med deras arbete.

Trots att de inte har några kundrecensioner ännu, så är det ingen tvekan om att GP Bil AB - Bosch Car Service är en pålitlig och professionell bilverkstad som du kan lita på. De har en passion för bilar och deras arbete, och det märks i allt de gör.

Om du behöver ta hand om din bil och vill ha den i de bästa händerna, så är GP Bil AB - Bosch Car Service det bästa valet för dig. De kommer att ta hand om din bil och se till att den fungerar som den ska.

Slutligen, om du vill ha mer information om deras tjänster eller vill boka en tid för att ta hand om din bil, så besök deras webbplats på https://boschbilverkstad.gpbil.se/. Där kan du enkelt kontakta dem och boka en tid som passar dig.

Adress: Skyttevägen 39, 302 44 Halmstad
Telefonnummer: 733901379
Web: boschbilverkstad.gpbil.se
Tjänster: Bilverkstad

GP Bil AB - Bosch Car Service

Öpetider GP Bil AB - Bosch Car Service

 • Måndag : 07 till 18
 • Tisdag : 07 till 18
 • Onsdag : 07 till 18
 • Torsdag : 07 till 18
 • Fredag : 07 till 18
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  733901379

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up