Bilverkstad - Gotlands Plåt&Billack AB

Gotlands Plåt&Billack AB är en bilverkstad belägen på Verkstadsgatan 7E i Visby, Gotland Län. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ bilservice till sina kunder och har ett rykte om att vara snabba och pålitliga.

Med ett betyg på 4,8 av 5 från 26 kunder, är det tydligt att Gotlands Plåt&Billack AB är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. Deras kunder är mycket nöjda med den goda servicen som de erbjuder och deras förmåga att utföra arbetet snabbt och effektivt.

Gotlands Plåt&Billack AB erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att alla deras kunders behov blir tillgodosedda. De kan utföra allt från rutinunderhåll till mer omfattande reparationer, och allt däremellan.

Det som verkligen skiljer Gotlands Plåt&Billack AB från andra bilverkstäder är deras engagemang för att erbjuda den bästa möjliga servicen till sina kunder. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är nöjd med det arbete som utförs och att de lämnar verkstaden med ett leende på läpparna.

Om du behöver bilservice av hög kvalitet i Visby eller dess omgivningar, så är Gotlands Plåt&Billack AB det självklara valet. De är snabba, pålitliga och har en stark kundfokusering som garanterar att du alltid får den bästa möjliga servicen.

Kontakta dem idag genom att besöka deras webbplats på https://gotlands-platbillack-ab.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral och ta reda på hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Adress: Verkstadsgatan 7E, 621 41 Visby
Telefonnummer: 498205229
Web: gotlands-platbillack-ab.business.site
Tjänster: Bilverkstad

Gotlands Plåt&Billack AB

Öpetider Gotlands Plåt&Billack AB

 • Måndag : 07 till 12:30, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12:30, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12:30, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12:30, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12:30, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  498205229

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up