Bilverkstad - Gävle Bilrikt AB

Gävle Bilrikt AB är en pålitlig bilverkstad som ligger på Rälsgatan 11, 802 91 Gävle i Gävleborg Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 026-10 22 01, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

Den här bilverkstaden har imponerat på 34 kunder som har gett den en hög poäng på 4 av 5. Detta beror på den höga kvaliteten på deras tjänster och den snabba servicen som de erbjuder. Gävle Bilrikt AB är stolta över att ha en så hög kundnöjdhet och arbetar hårt för att upprätthålla den.

En av de största fördelarna med att välja Gävle Bilrikt AB som din bilverkstad är att de är mycket snabba. De förstår att din tid är värdefull och försöker alltid att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Detta gör det enkelt att få din bil fixad och tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Gävle Bilrikt AB är också känd för sin goda service. De har en vänlig och professionell personal som är redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att de kommer att ge dig den hjälp du behöver.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad som kan erbjuda högkvalitativa tjänster och snabb service, är Gävle Bilrikt AB ett utmärkt val. Kontakta dem idag genom deras webbplats http://www.gavlebilrikt.se/ för att boka din nästa service eller reparation. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Rälsgatan 11, 802 91 Gävle
Telefonnummer: 26102201
Web: gavlebilrikt.se
Tjänster: Bilverkstad

Gävle Bilrikt AB

Öpetider Gävle Bilrikt AB

 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 13:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  26102201

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up