Bilverkstad - Gästrike Autoservice AB

Gästrike Autoservice AB är en pålitlig bilverkstad belägen på Fredriksrovägen 8, 804 91 Furuvik i Uppsala Län. Med ett imponerande betyg på 4,7 av 5 från 26 kunder, är det tydligt att de har en stark kundbas som uppskattar deras tjänster.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 026-60 08 32 - är det enkelt att få tag på dem för att boka in en tid för service eller reparation av din bil. Gästrike Autoservice AB är stolta över sin förmåga att erbjuda snabb och effektiv service till sina kunder.

När det gäller bilservice och reparation, är det viktigt att lita på en verkstad som har erfarenhet och expertis. Gästrike Autoservice AB har just det. De har ett team av kvalificerade tekniker som är välutbildade och har många års erfarenhet av att arbeta med olika typer av bilar och reparationer.

Det som verkligen skiljer Gästrike Autoservice AB från andra bilverkstäder är deras fokus på kundservice. De strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen genom att erbjuda en personlig och professionell service. De vet att det kan vara stressigt att ha bilproblem, så de arbetar hårt för att göra processen så smidig som möjligt för sina kunder.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad, är Gästrike Autoservice AB det självklara valet. De är en verkstad som du kan lita på för att ta hand om din bil på ett professionellt sätt. Kontakta dem idag genom deras webbplats: https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/ och upplev deras utmärkta service själv.

Adress: Fredriksrovägen 8, 804 91 Furuvik
Telefonnummer: 26600832
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Gästrike Autoservice AB

Öpetider Gästrike Autoservice AB

 • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 13 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  26600832

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up