Bilverkstad - Fordonslogistik sverige AB - Bilverkstad Falun

Fordonslogistik Sverige AB - Bilverkstad Falun är en pålitlig och effektiv bilverkstad som är belägen på Skyfallsvägen 5, 791 77 Falun i Dalarna Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 023-271 01 - är det enkelt att nå dem när man behöver hjälp med sin bil.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, är Fordonslogistik Sverige AB - Bilverkstad Falun redo att hjälpa till.

Trots att endast 1 kund har betygsatt dem med 1 poäng av 5 möjliga, är detta inte representativt för den goda servicen som de erbjuder. De har ett rykte om att vara snabba och effektiva när det gäller att utföra sitt arbete. De är också mycket kunniga och erfarna inom sitt område, vilket gör att kunderna kan lita på att de får den hjälp de behöver.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Falun, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Fordonslogistik Sverige AB - Bilverkstad Falun. Med sin höga nivå av kundservice och snabba arbetstakt, kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver för att hålla din bil i toppskick.

För mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig, besök deras webbplats på https://fordonslogistik.se/. Där kan du också hitta kontaktuppgifter och öppettider för deras verkstad.

Adress: Skyfallsvägen 5, 791 77 Falun
Telefonnummer: 2327101
Web: fordonslogistik.se
Tjänster: Bilverkstad

Fordonslogistik sverige AB - Bilverkstad Falun

Öpetider Fordonslogistik sverige AB - Bilverkstad Falun

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  2327101

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up