Bilverkstad - Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten

Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten är en pålitlig bilverkstad belägen på Sågmästarevägen 111, 295 73 Nymölla i Skåne. Med ett betyg på 4,8 av 5 från 76 kunder, är det tydligt att denna verkstad har gjort sig ett namn genom att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

Verkstaden har ett telefonnummer, 073-023 23 62, som kunder kan använda för att boka en tid för att få sin bil undersökt och reparerad. Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta behoven hos alla bilägare.

Med en nära men formell ton betonas den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete. De har ett team av erfarna och kunniga tekniker som är välutrustade för att hantera alla typer av bilreparationer. Oavsett om det gäller däckbyte, bromsreparation eller en större motorreparation, kan kunderna lita på att Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten kommer att göra ett fantastiskt jobb.

Det är också värt att notera att verkstaden använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att kundernas bilar repareras på ett effektivt sätt. De har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör som gör att kunderna kan anpassa sina bilar efter sina specifika behov.

Slutligen är det viktigt att påpeka att Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten är en verkstad som bryr sig om sina kunder. De strävar alltid efter att ge högkvalitativ service och att göra det till överkomliga priser. Det är därför som de har så många nöjda kunder.

Om du behöver bilreparationer eller däckbyte, rekommenderas starkt att du kontaktar Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten. Besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/ferehusens-dack--reparationer-ab/ för att boka en tid och uppleva deras fantastiska service själv.

Adress: Sågmästarevägen 111, 295 73 Nymölla
Telefonnummer: 730232362
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten

Öpetider Ferehusens Däck & Reparationer AB - Autoexperten

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 12, 12:45 till 17
 • Tisdag : 08 till 12, 12:45 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 12:45 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 12:45 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 12:45 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  730232362

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up