Bilverkstad - Falköpings Bilriktning AB

Falköpings Bilriktning AB är en bilverkstad som är belägen på Manufakturgatan 4, 417 07 Göteborg i Västra Götaland. De har varit verksamma i branschen i flera år och har blivit kända för sin goda service och snabba arbete.

De erbjuder en rad olika tjänster inom bilverkstad, inklusive reparationer, service och underhåll. Deras erfarna tekniker är välutbildade och har den senaste utrustningen för att garantera att varje jobb utförs på bästa möjliga sätt.

Falköpings Bilriktning AB har fått höga betyg från sina kunder, med 16 personer som har betygsatt dem med en poäng på 3,4 av 5. Detta är ett bevis på deras förmåga att leverera högkvalitativ service till sina kunder.

De är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar. De förstår vikten av att ha en pålitlig bil och arbetar hårt för att säkerställa att varje kund lämnar verkstaden med en bil som fungerar som den ska.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som har en beprövad track record av högkvalitativ service, då rekommenderar vi starkt Falköpings Bilriktning AB. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och en professionell service som är svår att hitta någon annanstans.

Om du vill veta mer om deras tjänster eller vill boka en tid för service eller reparation, besök deras webbplats på https://xn--bilservicegteborg-9zb.com/ eller ring dem på 072-933 92 69. De ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att få din bil att fungera som den ska.

Adress: Manufakturgatan 4, 417 07 Göteborg
Telefonnummer: 729339269
Web: xn--bilservicegteborg-9zb.com
Tjänster: Bilverkstad

Falköpings Bilriktning AB

Öpetider Falköpings Bilriktning AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 18
 • Tisdag: 07 till 18
 • Onsdag: 07 till 18
 • Torsdag: 07 till 18
 • Fredag: 07 till 18
 • Lördag: 09 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  729339269

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up