Bilverkstad - Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB

Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB är en bilverkstad som är belägen på Snöbärsstigen 1, 123 52 Farsta i Stockholm. Deras telefonnummer är 08-94 64 66. Denna verkstad har fått en poäng på 85 av 5 från 4,4 kunder som har besökt dem.

Denna verkstad är känd för sin goda service och snabbhet när det gäller att utföra sitt arbete. De har ett team av erfarna mekaniker som är specialiserade på att reparera och underhålla alla typer av bilar. De använder de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att varje bil som kommer in i deras verkstad behandlas med största omsorg.

Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB erbjuder en mängd olika tjänster för att se till att din bil fungerar på bästa möjliga sätt. Dessa tjänster inkluderar allt från oljebyte och däckbyte till reparation av motorer och växellådor. De har även expertis när det gäller att diagnostisera och lösa problem med bilens elektriska system.

Om du behöver hjälp med din bil, är Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB den perfekta verkstaden för dig. De kommer att se till att din bil är i toppskick och att du kan köra säkert på vägarna. De är också mycket prisvärda och erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina tjänster.

Om du vill ha mer information om Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB och deras tjänster, kan du besöka deras webbplats på https://www.mekopartner.se. Där hittar du all information du behöver för att kontakta dem och boka en tid för service eller reparation av din bil. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem och ser hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil.

Adress: Snöbärsstigen 1, 123 52 Farsta
Telefonnummer: 8946466
Web: mekopartner.se
Tjänster: Bilverkstad

Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB

Öpetider Euromaster Södertälje - Steltech Bil AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8946466

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up