Bilverkstad - Emblads Bilskadecenter

Emblads Bilskadecenter är en bilverkstad belägen på Harpsundsvägen 207, 124 59 Bandhagen i Stockholm. Med ett telefonnummer på 070-109 42 94 är de redo att hjälpa sina kunder med alla bilreparationer som behövs.

Emblads Bilskadecenter är en verksamhet som är känd för sin goda service och snabbhet när det gäller att utföra sitt arbete. De har en 5-stjärnig rating på Google, med 5 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 1 av 5.

Emblads Bilskadecenter erbjuder en rad olika tjänster för att ta hand om alla bilreparationer som behövs. Deras erfarna mekaniker kan ta itu med allt från mindre reparationer till större renoveringar av bilen.

De är också specialiserade på att reparera bilskador och kan hjälpa kunderna att få sin bil tillbaka i toppskick efter en olycka. Emblads Bilskadecenter har den senaste tekniken och utrustningen för att se till att arbetet utförs snabbt och effektivt.

Emblads Bilskadecenter rekommenderar att alla som behöver bilreparationer eller service kontaktar dem via deras webbplats på http://www.lagtestcenter.se. Där kan kunderna få mer information om deras tjänster och boka en tid för att ta hand om sin bil.

Sammanfattningsvis är Emblads Bilskadecenter en pålitlig och erfaren bilverkstad som erbjuder en rad olika tjänster för att ta hand om alla bilreparationer som behövs. Med deras goda service och snabba arbete är de det perfekta valet för alla som behöver hjälp med sin bil.

Adress: Harpsundsvägen 207, 124 59 Bandhagen
Telefonnummer: 701094294
Web: lagtestcenter.se
Tjänster: Bilverkstad

Emblads Bilskadecenter

Öpetider Emblads Bilskadecenter

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  701094294

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up