Bilverkstad - Ekmannens Bilservice

Ekmannens Bilservice är en pålitlig bilverkstad som ligger på Lundtorpsgatan 50, 386 31 Färjestaden i Kalmar Län. Med ett betyg på 4,7 av 5 från 24 nöjda kunder, är det tydligt att de erbjuder högkvalitativ service till alla sina kunder.

Bilverkstad är deras specialitet och de är stolta över att kunna erbjuda en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Oavsett om det är en rutinmässig service eller en större reparation, är Ekmannens Bilservice redo att hjälpa dig med dina bilbehov.

Det som verkligen utmärker Ekmannens Bilservice är deras snabba och effektiva service. De förstår att din tid är värdefull och arbetar därför alltid med en hög grad av professionalism och snabbhet för att se till att du är tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Med ett starkt fokus på kundservice, är Ekmannens Bilservice alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge råd om hur du kan ta hand om din bil på bästa sätt. De är experter på att hitta lösningar på de mest komplicerade bilproblemen och du kan vara säker på att du alltid kommer att få högkvalitativ service när du väljer att lita på Ekmannens Bilservice.

Så om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Kalmar Län, tveka inte att kontakta Ekmannens Bilservice på telefonnummer 0485-386 51 eller besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/ekmannens-bilservice/. De är redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov och kommer att se till att din bil alltid är i toppskick.

Adress: Lundtorpsgatan 50, 386 31 Färjestaden
Telefonnummer: 48538651
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Ekmannens Bilservice

Öpetider Ekmannens Bilservice

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  48538651

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up