Bilverkstad - Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten

Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Falsterbovägen 31, 239 41 Skanör i Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 040-47 01 77, kan kunderna snabbt och enkelt nå dem för att boka en tid för service eller reparation.

Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten har ett gott rykte bland sina kunder, med 8 personer som har betygsatt dem med en poäng på 4 av 5. Detta beror på deras höga kvalitet på arbete och deras professionella och vänliga personal.

Medan det kan vara svårt att hitta en pålitlig bilverkstad, kan kunderna lita på att Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten kommer att leverera en högkvalitativ service. De är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service till sina kunder, och de arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är nöjd med deras arbete.

Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten har en passion för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Oavsett om det handlar om en liten reparation eller en omfattande service, är de alltid redo att hjälpa. De är experter på att diagnostisera problem och lösa dem snabbt och effektivt.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad i Skanör, behöver du inte leta längre än Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten. Deras höga kvalitet på arbete, professionella personal och passion för att hjälpa sina kunder gör dem till det perfekta valet för alla dina bilservicebehov. Kontakta dem idag via deras webbplats: https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/ekab-bil--service-ab/

Adress: Falsterbovägen 31, 239 41 Skanör
Telefonnummer: 40470177
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten

Öpetider Ekab Bensin & Service AB - Autoexperten

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40470177

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up