Bilverkstad - Eco-Center Bilverkstad i Karlskrona AB

Eco-Center Bilverkstad i Karlskrona AB är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Gullbernavägen 21, 371 47 Karlskrona i Blekinge Län. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ bilservice och reparationer till sina kunder.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0455-578 90 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation. Eco-Center Bilverkstad har ett rykte om att erbjuda utmärkt kundservice och snabba reparationer, vilket har lett till att de har fått höga betyg från sina kunder.

Med en poäng på 4,5 av 5 från 20 kunder kan man säga att Eco-Center Bilverkstad har ett gott rykte bland sina kunder. Detta beror på deras förmåga att erbjuda högkvalitativ service, snabba reparationer och en övergripande positiv kundupplevelse.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om din bil på ett professionellt sätt, är Eco-Center Bilverkstad det perfekta valet för dig. De erbjuder ett brett utbud av bilservice och reparationer, inklusive oljebyte, bromsservice, däckbyte och mycket mer.

För att boka en tid för service eller reparation, besök deras webbplats på http://www.rudvi.se/service/. Där kan du hitta all information du behöver om deras tjänster och priser. Du kan också kontakta dem direkt via telefon på 0455-578 90.

Sammanfattningsvis är Eco-Center Bilverkstad i Karlskrona AB en pålitlig och professionell bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service och snabba reparationer till sina kunder. Med höga betyg från sina kunder och ett rykte om god kundservice är det enkelt att rekommendera dem till någon som behöver bilservice eller reparationer.

Adress: Gullbernavägen 21, 371 47 Karlskrona
Telefonnummer: 45557890
Web: rudvi.se
Tjänster: Bilverkstad

Eco-Center Bilverkstad i Karlskrona AB

Öpetider Eco-Center Bilverkstad i Karlskrona AB

 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  45557890

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up