Bilverkstad - E/K Bilservice AB

E/K Bilservice AB är en bilverkstad belägen på Kläppvägen 2 i Hörby, Skåne. Med ett telefonnummer på 0415-135 20 kan kunder enkelt kontakta företaget för att boka en tid för service eller reparation.

Med en imponerande betygssiffra på 4,6 av 5 från 87 nöjda kunder, är det ingen överraskning att E/K Bilservice AB är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. Med en stark inriktning på att erbjuda enastående kundservice, är företaget stolt över att kunna erbjuda snabb och effektiv service till alla sina kunder.

Det är inte bara kundservice som utmärker E/K Bilservice AB. Företaget har också en stark teknisk expertis och erfarenhet inom området, vilket gör att de kan hantera alla typer av bilreparationer och underhållsarbete. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större överhaling av en bil, kan kunderna lita på att E/K Bilservice AB kommer att leverera högkvalitativt arbete varje gång.

E/K Bilservice AB är också stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser för alla sina tjänster. Detta gör det möjligt för kunder att få högkvalitativ service utan att behöva betala överdrivna priser. Företaget använder också endast de bästa och mest pålitliga reservdelarna på marknaden, vilket garanterar att alla reparationer kommer att vara hållbara och pålitliga.

Så om du letar efter en pålitlig bilverkstad som erbjuder enastående kundservice, högkvalitativt arbete och konkurrenskraftiga priser, tveka inte att kontakta E/K Bilservice AB via deras webbplats https://ekbilab.se/. Deras vänliga och erfarna personal kommer att vara mer än glada att hjälpa dig med alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Adress: Kläppvägen 2, 242 31 Hörby
Telefonnummer: 41513520
Web: ekbilab.se
Tjänster: Bilverkstad

E/K Bilservice AB

Öpetider E/K Bilservice AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  41513520

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up