Bilverkstad - Direct Connection Bilservice AB

Direct Connection Bilservice AB är en bilverkstad belägen på Siargatan 9 i Stockholm. De är kända för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Med ett betyg på 4,4 av 5 från 70 kunder är det lätt att se varför de är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Stockholm.

Direct Connection Bilservice AB är stolta över sin förmåga att erbjuda snabb och effektiv service. De förstår att deras kunder har ett hektiskt schema och att det är viktigt att få sin bil reparerad så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att få sina kunder tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Direct Connection Bilservice AB erbjuder en mängd olika tjänster för att möta sina kunders behov. Deras erfarna mekaniker är specialiserade på att arbeta med alla typer av bilar, oavsett märke eller modell. De utför allt från enkla reparationer till mer komplicerade jobb som motorbyte.

Det som verkligen skiljer Direct Connection Bilservice AB från sina konkurrenter är deras fokus på kundservice. De förstår att deras kunder är deras viktigaste tillgång och de arbetar hårt för att se till att varje kund är nöjd med deras service. Oavsett om du behöver en snabb reparation eller en större service, kan du alltid lita på att Direct Connection Bilservice AB kommer att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad i Stockholm, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Direct Connection Bilservice AB. Du kan nå dem på telefonnummer 073-202 02 20 eller besöka deras webbplats på http://slbbil.se för att boka din service idag. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och snabba arbete.

Adress: Siargatan 9, 118 27 Stockholm
Telefonnummer: 732020220
Web: slbbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Direct Connection Bilservice AB

Öpetider Direct Connection Bilservice AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  732020220

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up