Bilverkstad - Dannes Bilservice AB

Dannes Bilservice AB är en bilverkstad belägen på Moråsvägen 3, 961 67 Boden i Norrbotten Län. Med sin höga kundnöjdhet och kvalitetsservice har de blivit en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området.

Med ett betyg på 4,7 av 5 från 44 kunder, har Dannes Bilservice AB visat sig vara en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. De är stolta över att ha ett team av erfarna tekniker som snabbt och effektivt utför reparationer och underhåll på alla typer av fordon.

Med en stark inriktning på kundservice, strävar Dannes Bilservice AB alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. De har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från oljebyte och däckbyte till mer omfattande reparationer.

De är kända för sin snabba och effektiva service, och de arbetar alltid för att få kunderna tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Deras tekniker har en bred kunskap inom fordonsmekanik och de använder alltid den senaste tekniken för att säkerställa att alla reparationer utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service och snabb reparationstid, så rekommenderar vi starkt Dannes Bilservice AB. De är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området och deras expertis och erfarenhet gör dem till det självklara valet för alla som söker efter en bilverkstad i Boden.

Kontakta dem idag genom deras webbplats http://www.dannesbilservice.se/ eller ring dem på telefonnummer 0921-136 50 för att boka en tid för service eller reparation. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och snabba reparationstid.

Adress: Moråsvägen 3, 961 67 Boden
Telefonnummer: 92113650
Web: dannesbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Dannes Bilservice AB

Öpetider Dannes Bilservice AB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  92113650

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up