Bilverkstad - Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag

Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag är en bilverkstad belägen på Argongatan 2 B, 431 53 Mölndal i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 031-82 96 42 är det enkelt att nå dem för att boka tid eller få hjälp med bilen.

Med en imponerande poäng på 4,4 av 5 från 137 kunder, är det tydligt att Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag är en företag som prioriterar god service och hög kvalitet på sitt arbete.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna med sina bilar. Dessa inkluderar allt från däckservice till reparationer och underhåll. Oavsett vad som behöver göras med bilen, kan Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag hjälpa till.

En av de mest imponerande aspekterna av Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag är den snabbhet med vilken de utför sitt arbete. De förstår att kunderna har en upptagen livsstil och att det är viktigt att få bilen fixad så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid effektivt och noggrant för att säkerställa att kunderna kan få tillbaka sin bil så snart som möjligt.

Om du letar efter en bilverkstad som kan erbjuda hög kvalitet, god service och snabbhet, då är Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag definitivt ett företag att överväga. Besök deras webbplats på http://www.toltorpsdalensbilservice.se/ för att lära dig mer och kontakta dem för att boka en tid för din bil idag.

Adress: Argongatan 2 B, 431 53 Mölndal
Telefonnummer: 31829642
Web: toltorpsdalensbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag

Öpetider Däckteam - Däckarna i Mellerud Aktiebolag

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31829642

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up