Bilverkstad - Däckpartner Götene Gummiverkstad

Däckpartner Götene Gummiverkstad är en affärsverksamhet som är belägen i Västra Götaland, på Aröds industriväg 9, 417 05 Hisings Backa. De erbjuder en rad olika tjänster inom bilverkstad och har blivit betygsatt av 21 kunder med en poäng på 4,8 av 5.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Däckpartner Götene Gummiverkstad är deras goda kundservice. De är alltid tillgängliga för att hjälpa sina kunder med deras bilproblem och arbetar snabbt för att lösa dem. Deras personal är välutbildad och erfaren, och de är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till alla sina kunder.

Utöver deras fantastiska kundservice är Däckpartner Götene Gummiverkstad också kända för att vara mycket snabba. De förstår att när det gäller bilreparationer, är tid ofta av yttersta vikt. Därför arbetar de hårt för att säkerställa att alla reparationer och underhållsarbeten utförs så snabbt som möjligt, utan att kompromissa på kvaliteten.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som erbjuder god service och snabbhet, då är Däckpartner Götene Gummiverkstad definitivt ett bra val. De är en av de mest pålitliga verkstäderna i Västra Götaland, och deras kunder är alltid nöjda med deras arbete.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Däckpartner Götene Gummiverkstad på telefonnummer 070-076 79 59. Du kan också besöka deras webbplats på https://www.hthcars.se/ för mer information och för att boka en tid för din bilreparation. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem för alla dina bilbehov!

Adress: HTHCars AB, Aröds industriväg 9, 417 05 Hisings Backa
Telefonnummer: 700767959
Web: hthcars.se
Tjänster: Bilverkstad

Däckpartner Götene Gummiverkstad

Öpetider Däckpartner Götene Gummiverkstad

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 09 till 18
 • Tisdag: 09 till 18
 • Onsdag: 09 till 18
 • Torsdag: 09 till 18
 • Fredag: 09 till 18
 • Lördag: 10 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  700767959

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up