Bilverkstad - Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB

Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB är en bilverkstad belägen på Testgatan 5 i Simrishamn, Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0414-104 80, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

Verkstaden har fått höga betyg från sina kunder, med en poäng på 4,4 av 5 från 58 kunder. Detta beror på den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sina tjänster.

Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Från enkla oljebyten till mer komplicerade reparationer, har de kunskapen och erfarenheten som krävs för att utföra jobbet på ett säkert och pålitligt sätt.

De använder endast högkvalitativa reservdelar och verktyg för att säkerställa att din bil är i de bästa händerna. Oavsett om du behöver en snabb reparation eller en mer omfattande service, kan du lita på att Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB kommer att göra ett bra jobb.

Om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Simrishamn, behöver du inte leta längre än Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB. Med deras höga betyg och goda rykte, kan du vara säker på att du får den bästa servicen möjligt.

Besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-kristianstad/verkstaeder/oesterlenvulk-ab för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Testgatan 5, 272 36 Simrishamn
Telefonnummer: 41410480
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB

Öpetider Däckpartner / AD Bilverkstad Österlenvulk AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:15 till 16
 • Tisdag : 07:15 till 16
 • Onsdag : 07:15 till 16
 • Torsdag : 07:15 till 16
 • Fredag : 07:15 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  41410480

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up