Bilverkstad - DÄCKIA VEGA

DÄCKIA VEGA är en affärsverksamhet som är belägen på Trekantsvägen 1 Ingång från, Liljeholmsstranden 16, 117 43 Stockholm. Med sitt telefonnummer 08-18 31 61 är de en bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service till sina kunder.

Med en poäng på 4,9 av 5 från 31 kunder, har DÄCKIA VEGA bevisat sin förmåga att leverera enastående kundservice och en snabb och effektiv tjänst. Deras expertis inom bilreparation och underhåll har gjort dem till en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Stockholm.

DÄCKIA VEGA är kända för sin höga standard och kundorienterade inställning. Deras kunder kan alltid lita på att de får den bästa servicen och att deras bilar är i goda händer. Oavsett om det handlar om en enkel reparation eller en större överhaul, så tar DÄCKIA VEGA hand om allt med snabbhet och precision.

De som söker en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm bör definitivt överväga DÄCKIA VEGA. Med sin högkvalitativa service och erfarenhet kan de ta hand om alla typer av bilreparationer och underhåll. Deras kunder kan lita på att de får den bästa servicen och att deras bilar kommer att fungera som de ska.

Om du vill uppleva den höga servicenivån och expertisen hos DÄCKIA VEGA, så rekommenderas det att du besöker deras webbplats på https://tores-bil-ac-service.business.site. Där kan du läsa mer om deras tjänster och ta kontakt för att boka en tid för reparation eller underhåll.

Adress: Trekantsvägen 1 Ingång från, Liljeholmsstranden 16, 117 43 Stockholm
Telefonnummer: 8183161
Web: tores-bil-ac-service.business.site
Tjänster: Bilverkstad

DÄCKIA VEGA

Öpetider DÄCKIA VEGA

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 14:30
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8183161

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up