Bilverkstad - Däckhotell Solna

Däckhotell Solna är en affärsverksamhet belägen på Industrigatan 3, 112 46 Stockholm. De är specialister på bilverkstad och har en imponerande kundnöjdhet med en poäng på 9 av 5 från 4,7 kunder.

Om du söker efter en pålitlig och snabb service för din bil, är Däckhotell Solna det rätta valet. Deras team av experter är kända för att ge utmärkt service och har en djup förståelse för bilreparationer.

De erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar reparation av motorer, däckbyte, felsökning och mycket mer. Däckhotell Solna är kända för att vara mycket effektiva och snabba i sitt arbete, vilket gör dem till det perfekta valet för den som vill ha sin bil fixad på kort tid.

Däckhotell Solna är stolta över sin kundservice och arbetar hårt för att säkerställa att alla kunder är nöjda med deras arbete. De är kända för att ha en personlig och professionell inställning gentemot sina kunder.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Stockholm, är Däckhotell Solna det rätta valet. Du kan nå dem på telefonnummer 070-606 04 66 eller besöka deras webbplats på https://meca.se för mer information.

Däckhotell Solna är det perfekta valet för alla som söker efter en snabb och tillförlitlig service för sin bil. De är kända för sin expertis och effektivitet och arbetar hårt för att säkerställa att alla kunder är nöjda med deras arbete. Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Däckhotell Solna via deras webbplats idag.

Adress: Industrigatan 3, 112 46 Stockholm
Telefonnummer: 706060466
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

Däckhotell Solna

Öpetider Däckhotell Solna

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 09 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  706060466

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up