Bilverkstad - Däckcenter Märsta AB

Däckcenter Märsta AB är en välrenommerad affärsverksamhet som är belägen på Östra Bangatan 2 i Arlandastad, Uppsala Län. Med en imponerande poäng på 4,9 av 5 från 20 kunder, är det ingen överraskning att företaget har blivit en populär destination för bilägare som söker högkvalitativ bilservice.

Däckcenter Märsta AB erbjuder en rad olika tjänster, inklusive bilverkstad, som utförs av erfarna och kunniga tekniker. Företaget har en stark kundfokusering och är stolta över att erbjuda en snabb och effektiv service till sina kunder.

Kunderna kan vara säkra på att de får en god service när de besöker Däckcenter Märsta AB. Företaget arbetar hårt för att upprätthålla sin höga standard och garanterar att kunderna alltid är nöjda med det arbete som utförs på deras fordon.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 08-591 220 60, är det enkelt för kunderna att boka tid för service eller ställa frågor om sina fordon. Däckcenter Märsta AB är alltid redo att hjälpa till och svara på eventuella frågor som kunderna kan ha.

För att uppmuntra kunderna att kontakta företaget, rekommenderar Däckcenter Märsta AB starkt att de besöker deras webbplats på https://dackcenter.org/. Här kan kunderna läsa mer om företagets tjänster och boka tid för service online.

Sammanfattningsvis är Däckcenter Märsta AB en utmärkt destination för bilägare som söker högkvalitativ bilservice. Med en stark fokus på kundservice och en snabb och effektiv service, kan kunderna vara säkra på att de får den hjälp de behöver när de besöker Däckcenter Märsta AB. Kontakta dem idag för att boka tid för service eller för att ställa frågor om ditt fordon.

Adress: Östra Bangatan 2, 195 60 Arlandastad
Telefonnummer: 859122060
Web: dackcenter.org
Tjänster: Bilverkstad

Däckcenter Märsta AB

Öpetider Däckcenter Märsta AB

 • Måndag : 08:30 till 18
 • Tisdag : 08:30 till 18
 • Onsdag : 08:30 till 18
 • Torsdag : 08:30 till 18
 • Fredag : 08:30 till 18
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  859122060

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up