Bilverkstad - Däck & Bilservice i Örebro AB

Däck & Bilservice i Örebro AB är en välrenommerad bilverkstad som är belägen på Kåvivägen 26, 703 75 Örebro i Örebro Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 019-23 42 22, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

Denna bilverkstad är känd för sin höga kvalitet och för att ge den bästa servicen till sina kunder. De har en 4,7 poäng i betyg från 16 kunder som har använt deras tjänster. Detta är ett bevis på deras höga standard och deras förmåga att uppfylla kundernas behov.

Däck & Bilservice i Örebro AB erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att bilen fungerar som den ska. Deras kunniga och erfarna tekniker kan utföra allt från en enkel oljebyte till en mer omfattande reparation. Oavsett vad som behöver göras, så garanterar de att arbetet utförs snabbt och effektivt.

Det är inte bara deras höga kvalitet och snabba service som gör Däck & Bilservice i Örebro AB till en av de bästa bilverkstäderna i området. De är också kända för sin goda kundservice och deras förmåga att göra kunderna nöjda. De strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och att bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Om du behöver service eller reparation för din bil, så är Däck & Bilservice i Örebro AB det självklara valet. Besök deras webbplats på https://dackobilservice.se/ för mer information och för att boka en tid. Du kommer inte att bli besviken på deras höga standard och deras förmåga att ta hand om din bil på ett professionellt sätt.

Adress: Kåvivägen 26, 703 75 Örebro
Telefonnummer: 19234222
Web: dackobilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Däck & Bilservice i Örebro AB

Öpetider Däck & Bilservice i Örebro AB

 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  19234222

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up