Bilverkstad - Däck & Bilhuset i Höör HB

Däck & Bilhuset i Höör HB är en bilverkstad belägen på Bruksvägen 11, 243 35 Höör i Skåne. De är specialiserade på bilreparationer och underhåll för alla typer av fordon. Med en hög kundnöjdhet och snabb service har de blivit en favorit bland bilägare i området.

Med ett betyg på 5 av 5 från deras kunder är det tydligt att Däck & Bilhuset i Höör HB är en pålitlig och professionell bilverkstad. De lägger stor vikt vid att säkerställa att alla kunder är nöjda med deras arbete och att alla reparationer och underhåll utförs på ett korrekt sätt.

En av de största fördelarna med att välja Däck & Bilhuset i Höör HB som din bilverkstad är deras snabba service. De förstår att det kan vara frustrerande att ha bilproblem och att det är viktigt att få dem åtgärdade så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att se till att din bil är i toppskick igen så snart som möjligt.

Däck & Bilhuset i Höör HB erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa till med alla dina bilbehov. Oavsett om du behöver en oljebyte, en reparation eller bara en allmän kontroll av ditt fordon, kan du lita på att de har expertisen och erfarenheten som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Höör, Skåne, är Däck & Bilhuset i Höör HB det perfekta valet. Med deras höga kundnöjdhet, snabba service och expertis inom bilreparationer och underhåll kan du lita på att din bil är i goda händer.

Om du vill ha mer information om Däck & Bilhuset i Höör HB och deras tjänster kan du besöka deras Facebook-sida på https://www.facebook.com/dackobilhuset/. Du kan också kontakta dem på telefonnummer 072-358 66 69 för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Bruksvägen 11, 243 35 Höör
Telefonnummer: 723586669
Web: facebook.com
Tjänster: Bilverkstad

Däck & Bilhuset i Höör HB

Öpetider Däck & Bilhuset i Höör HB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  723586669

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up