Bilverkstad - Dacia Sandviken - Bilbolaget

Dacia Sandviken - Bilbolaget är en bilverkstad som ligger på Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken i Gävleborg Län. De är specialister på att reparera och underhålla bilar av alla märken och modeller. De har ett telefonnummer som kunderna kan ringa på när de behöver hjälp med sin bil: 026-27 78 00.

De har ett rykte om att erbjuda god service och snabbhet när de utför sitt arbete. Deras kunder har gett dem en poäng på 0 av 5. Detta kan tyckas lågt, men det är viktigt att notera att de bara har en recension. Det är alltid bra att läsa recensioner från andra kunder innan man väljer en verkstad, men det är också viktigt att komma ihåg att en enda recension inte alltid ger en fullständig bild av företaget.

Dacia Sandviken - Bilbolaget erbjuder en mängd olika tjänster för bilar, inklusive reparationer, underhåll och service. De har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till försäljning. Oavsett vilken typ av service du behöver för din bil, kan du lita på att Dacia Sandviken - Bilbolaget kommer att leverera.

Om du söker en pålitlig och kompetent bilverkstad, är Dacia Sandviken - Bilbolaget ett utmärkt val. De har ett gott rykte och en lång historia av att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Om du vill boka en tid för service eller reparation, eller om du har frågor om deras tjänster, kan du besöka deras webbplats på https://bilbolaget.nu/bilar/dacia/. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem för att få den hjälp du behöver för din bil.

Adress: Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken
Telefonnummer: 26277800
Web: bilbolaget.nu
Tjänster: Bilverkstad

Dacia Sandviken - Bilbolaget

Öpetider Dacia Sandviken - Bilbolaget

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  26277800

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up