Bilverkstad - CM Autoteknik AB - Bosch Car Service

CM Autoteknik AB - Bosch Car Service är en bilverkstad belägen på Kronobergsgatan 43b, 112 33 Stockholm. Med ett betyg på 4,2 av 5 i poäng från 47 kunder, är det uppenbart att företaget har en stark ställning på marknaden.

CM Autoteknik AB - Bosch Car Service är känd för sin goda service och snabbhet. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har en professionell personal som är utbildad och erfaren inom bilreparationer och underhåll. Företaget är också stolt över att använda de senaste teknologierna och verktygen för att säkerställa att deras kunder får den bästa möjliga servicen.

CM Autoteknik AB - Bosch Car Service är specialiserade på bilreparationer och underhåll. De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive motorreparationer, däckservice, bromsservice och mycket mer. De har också en omfattande kunskap om alla olika bilmodeller och märken, vilket gör att de kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds behov.

Om du behöver en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, är CM Autoteknik AB - Bosch Car Service det perfekta valet. De är kända för sin goda service och snabbhet, och deras personal är alltid redo att hjälpa dig med dina bilreparationer och underhållsbehov.

Kontakta CM Autoteknik AB - Bosch Car Service idag genom att besöka deras webbplats på https://mattssonsbilservice.se eller ringa dem på 08-654 10 00. De är redo att hjälpa dig med alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Adress: Kronobergsgatan 43b, 112 33 Stockholm
Telefonnummer: 86541000
Web: mattssonsbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

CM Autoteknik AB - Bosch Car Service

Öpetider CM Autoteknik AB - Bosch Car Service

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  86541000

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up