Bilverkstad - Claesons Bilservice

Claesons Bilservice är en bilverkstad belägen på Backa Strandgata 18, 422 46 Hisings Backa i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 031-381 01 40 har de blivit en populär destination för bilägare i området.

Med en hög betygspoäng på 4,7 av 5 från 34 kunder, är det uppenbart att Claesons Bilservice har gjort ett bra jobb med att erbjuda kvalitetsservice till sina kunder. Deras höga betyg är ett bevis på deras engagemang för att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Claesons Bilservice är en bilverkstad som tar hand om alla bilreparationer och underhållsbehov. De är specialiserade på att erbjuda snabba och effektiva tjänster som uppfyller kundernas behov. Med deras skickliga och erfarna tekniker kan de hantera alla typer av reparationer och underhåll, oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer komplicerad reparation.

Det som verkligen utmärker Claesons Bilservice är deras goda service. De är alltid vänliga och hjälpsamma mot sina kunder och gör allt de kan för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras arbete. De är också mycket snabba med att utföra sitt arbete, vilket innebär att kunderna inte behöver vänta länge på att få sin bil tillbaka.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Västra Götaland, är Claesons Bilservice definitivt ett bra val. Med deras höga betyg och goda service kan du vara säker på att du kommer att få den bästa möjliga upplevelsen. Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Claesons Bilservice via deras webbplats https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-goteborg/verkstaeder/pmc-bilverkstad-ab och ta reda på mer om deras tjänster idag!

Adress: Backa Strandgata 18, 422 46 Hisings Backa
Telefonnummer: 313810140
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

Claesons Bilservice

Öpetider Claesons Bilservice

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  313810140

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up