Bilverkstad - Christers Bilmekk - Autoexperten

Christers Bilmekk - Autoexperten är en professionell bilverkstad som är belägen på Rödmossavägen 20, 570 80 Virserum i Kalmar Län. Med ett telefonnummer på 070-283 07 32 är det enkelt att få tag på dem för att boka en tid för service eller reparation av bilen.

De erbjuder en rad olika tjänster inom bilreparation och underhåll, och har fått ett högt betyg från sina kunder. Hela 29 personer har betygsatt deras service med en poäng på 4,6 av 5. Detta visar på deras höga kvalitet och goda rykte.

Christers Bilmekk - Autoexperten är kända för sin goda service och snabba utförande av arbeten. De arbetar alltid professionellt och noggrant för att säkerställa att bilen fungerar som den ska när den lämnar verkstaden. Kundnöjdhet är en hög prioritet för dem och de strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

Om du behöver hjälp med din bil, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar Christers Bilmekk - Autoexperten. De är experter på bilreparation och kommer att ta hand om din bil på ett professionellt och effektivt sätt. Genom att besöka deras webbplats https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/christers-bilmekk/ kan du enkelt boka en tid för service eller reparation av din bil.

Sammanfattningsvis är Christers Bilmekk - Autoexperten en pålitlig och professionell bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service och snabb utförande av arbeten. Med deras höga betyg och goda rykte kan du vara säker på att du kommer att få den bästa möjliga servicen när du besöker dem. Kontakta dem idag för att boka en tid för service eller reparation av din bil!

Adress: Rödmossavägen 20, 570 80 Virserum
Telefonnummer: 702830732
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Christers Bilmekk - Autoexperten

Öpetider Christers Bilmekk - Autoexperten

 • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 13 till 00
 • Lördag : 00 till 12
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  702830732

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up