Bilverkstad - Carmec

Carmec är en bilverkstad som ligger på Heljesvägen 7 i Lindome, Västra Götaland. Med en rating på 4,7 av 5 från 105 kunder, är det tydligt att de har gjort ett utmärkt jobb när det gäller att erbjuda högkvalitativ service.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Oavsett om det handlar om en liten reparation eller en större ombyggnad, har Carmec det som krävs för att få jobbet gjort snabbt och effektivt.

En av de stora fördelarna med Carmec är deras engagemang för att erbjuda enastående kundservice. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kund känner sig välkommen och uppskattad. De är också mycket snabba på att svara på frågor och lösa problem, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga i att de kommer att få den hjälp de behöver när de behöver det som mest.

Det är tydligt att Carmec har en passion för att arbeta med bilar. De är stolta över det arbete de utför och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. De har en gedigen kunskap om bilreparationer och är alltid glada att dela med sig av sin kunskap för att hjälpa kunderna att fatta informerade beslut om sina bilar.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Lindome, tveka inte att kontakta Carmec. Med deras högkvalitativa service och snabba arbete kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Besök deras webbplats på http://www.bil-lennart.se/ för mer information och för att boka en tid för ditt nästa servicebesök.

Adress: Heljesvägen 7, 437 36 Lindome
Telefonnummer: 31930886
Web: bil-lennart.se
Tjänster: Bilverkstad

Carmec

Öpetider Carmec

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31930886

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up