Bilverkstad - BSH TRADE AB

BSH TRADE AB är en bilverkstad belägen på Varbergsvägen 119, 515 32 Viskafors i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 070-067 99 36 är de lättillgängliga för alla som behöver deras tjänster.

De erbjuder en rad olika tjänster inom bilverkstad och har fått höga betyg från sina kunder. 31 personer har betygsatt deras arbete med en poäng på 4,9 av 5, vilket visar på deras höga kvalitet och goda service.

BSH TRADE AB är stolta över att kunna erbjuda en snabb och pålitlig service till alla sina kunder. De är väl medvetna om att tid är värdefullt för sina kunder och arbetar därför alltid med snabbhet och effektivitet för att lösa problemen så snabbt som möjligt.

BSH TRADE AB har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och utmärkt kundservice. De är kända för att vara pålitliga och professionella, och deras kunder kan alltid lita på att de tar hand om sina bilar på bästa möjliga sätt.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar BSH TRADE AB. Du kan enkelt besöka deras webbplats på http://www.bshverkstad.se/ för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig. Där kan du också boka en tid för service och underhåll av din bil.

Sammanfattningsvis är BSH TRADE AB en pålitlig och professionell bilverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster och utmärkt kundservice. Med höga betyg från sina kunder och en stark rykte, kan du lita på att de kommer att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Adress: Varbergsvägen 119, 515 32 Viskafors
Telefonnummer: 700679936
Web: bshverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

BSH TRADE AB

Öpetider BSH TRADE AB

 • Söndag: 10 till 16
 • Måndag: 09 till 18
 • Tisdag: 09 till 18
 • Onsdag: 09 till 18
 • Torsdag: 09 till 18
 • Fredag: 09 till 18
 • Lördag: 10 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  700679936

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up