Bilverkstad - Botkyrka Mekaniska Verkstad AB

Botkyrka Mekaniska Verkstad AB är en bilverkstad belägen på Kumla gårdsväg 9, 145 63 Norsborg i Stockholm. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 08-530 320 05, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation av bilen.

Med en imponerande betygssiffra på 6 av 5 poäng från 3,8 kunder, är det uppenbart att Botkyrka Mekaniska Verkstad AB erbjuder enastående tjänster och kundservice. Deras kunder är nöjda med den snabba och effektiva servicen som de får från verkstaden.

Botkyrka Mekaniska Verkstad AB är stolta över att ha ett team av professionella och erfarna tekniker som är utbildade för att arbeta med alla typer av bilar. Deras tekniker är välutrustade med de senaste verktygen och teknologierna för att kunna utföra reparationer och underhåll med högsta kvalitet.

Utöver detta erbjuder Botkyrka Mekaniska Verkstad AB också ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från oljebyten till däckbyte och bromsreparationer. Deras mål är att se till att kunderna är nöjda med den service de får och att deras bilar är i toppskick efter att ha lämnat verkstaden.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Botkyrka Mekaniska Verkstad AB via deras webbplats http://botkyrkamekaniska.se. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabba reparationer till sina kunder. Kontakta dem idag för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Adress: Kumla gårdsväg 9, 145 63 Norsborg
Telefonnummer: 853032005
Web: botkyrkamekaniska.se
Tjänster: Bilverkstad

Botkyrka Mekaniska Verkstad AB

Öpetider Botkyrka Mekaniska Verkstad AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 08 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  853032005

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up